Marlé mode & lingerie 50 jaar!

Op 15 oktober 2012 bestonden we 50 jaar.

Hans en Marian Murre zijn de huidige eigenaars.

"Mijn opa is in de jaren dertig begonnen met een winkeltje in Nisse, Zuid-Beveland. Daar werden behalve bedrijfskleding (klompen, kousen en sokken, overalls, wat ondergoed ) ook levensmiddelen verkocht. Mijn vader, Dries Murre, nam in 1955 deze zaak over. Al snel bleek het prachtige dorpje te klein om de winkel draaiend te houden. Hij verhuisde naar Terneuzen, aan de Axelsestraat 119. De naam Marlé hebben we toen overgenomen van de toenmalige eigenaar, mevr. Groenenberg. De naam Marlé was een samenvoeging van de twee kinderen van de fam. Groenenberg: Leon en Marian.
Ter gelegenheid van de viering van ons 50 jarig jubileum bezochten mevr. Groenenberg en haar zoon onze huidige winkel.


Mevr. Groenenberg en haar zoon Leon (links) en Hans Murre

Terneuzen was voor hem niet onbekend, omdat hij in die tijd al met goederen langs de deuren ging. Dit zgn. leuren werd in die tijd veel gedaan. 

De winkel aan de Axelsestraat werd in korte tijd diverse keren uitgebreid. In 1972 opende Winkelcentrum Zuidpolder haar deuren, waar Marlé vanaf het begin een winkel betrok. Deze winkel is er nog steeds, op dezelfde plek, nu al meer dan 40 jaar. We werken nu met 13 personeelsleden in de winkel, en we zijn blij met de uitgebreide klantenkring. Het assortiment is wel veranderd, maar de service is onverminderd belangrijk gebleven!"

Like ons